Gitaarles in Apeldoorn
GuitarBeat 

De gitaardocenten

Op zoek naar een gitaardocent in Apeldoorn? Lees hieronder meer!

Onze visie 

Muziek heeft een positief effect op lichaam en brein, kan werken als uitlaatklep en afleiding. Wij hopen hier tijdens onze muzieklessen in Apeldoorn aan bij te dragen. Klopt jouw hart ook voor muziek? Dan ben je bij ons op het juiste adres! 


Wie zijn wij?

Mijn naam is Lobke Stel, ik groeide muzikaal op met veel (hard)rock muziek van bands als Deep Purple en ACDC.  Als beginnend gitariste heb ik veel in pop- en rockbandjes gespeeld. Later verdiepte ik me meer in blues en jazz muziek  en ontdekte mijn passie voor improvisatie. Na een vooropleiding jazz & pop van het Conservatorium werd ik toegelaten tot zowel de popacademie van Artez als de jazzafdeling van het Fontys Conservatorium. 

Als gitaardocent focus ik me vooral op hetgeen waar de leerling behoefte aan heeft. Basisvaardigheden zoals theorie en noten lezen zijn belangrijk, maar plezier hebben is nog veel belangrijker. Zelf was ik vroeger continu bezig om beter te worden, waardoor ik nog weleens wilde vergeten om ook gewoon lol te hebben, heel zonde! Juist daarom vind ik het zo belangrijk om te zorgen dat het leuk blijft.‚ÄĚ

Inmiddels heb ik de lol weer teruggevonden en wil ik mijn leerlingen graag helpen zich muzikaal verder te ontwikkelen. Momenteel speel ik in een Rotterdamse jazzband en in de band van Reitse Giesbers (zangdocent VoiceBeat) genaamd Soulitary Collective. Voor een campagne van het Nationaal Ouderenfonds speelde ik recent de gitaar in. Deze single werd landelijk gepromoot.Tijdens het bijbehorende benefiet concert speelde ik met mijn band voor +/- 1000 toeschouwers. 
Mijn naam is Lennard Mellema, ik ben geboren op 22 april 1990 te Deventer. Op 6 jarige leeftijd begon ik met klassieke gitaarles te Deventer, samen met mijn docent Jan Willem Bokkers heb ik bijna alle stijlen doorgelopen. Klassiek, Jazz, Blues, pop en soul passeerde vaak de revue.

Op 15 jarige leeftijd begon ik aan de vooropleiding voor het Conservatorium. Een jaar later auditeerde ik op het conservatorium Zwolle. Hier werd ik toegelaten, dit was de opening om van mijn 'hobby' mijn werk te maken. Inmiddels heb ik als leadzanger & gitarist van de band ‚ÄėBad Shoes‚Äô op veel podia opgetreden.¬†

Ik geef sinds 2006 gitaarles en omschrijf mezelf als een positief ingestelde docent. 

 


  Interesse in het nemen van gitaarles in Apeldoorn bij GuitarBeat ? Klik hier en meld je aan voor een GRATIS proefles