Gitaarles in Apeldoorn
GuitarBeat 

De gitaardocenten

Op zoek naar een gitaardocent in Apeldoorn? Lees hieronder meer!

Onze visie 

Muziek heeft een positief effect op lichaam en brein, kan werken als uitlaatklep en afleiding. Wij hopen hier tijdens onze muzieklessen in Apeldoorn aan bij te dragen. Klopt jouw hart ook voor muziek? Dan ben je bij ons op het juiste adres! 


Wie zijn wij?

Mijn naam is Lennard Mellema, ik ben geboren op 22 april 1990 te Deventer. Op 6 jarige leeftijd begon ik met klassieke gitaarles te Deventer, samen met mijn docent Jan Willem Bokkers heb ik bijna alle stijlen doorgelopen. Klassiek, Jazz, Blues, pop en soul passeerde vaak de revue.

Op 15 jarige leeftijd begon ik aan de vooropleiding voor het Conservatorium. Een jaar later auditeerde ik op het conservatorium Zwolle. Hier werd ik toegelaten, dit was de opening om van mijn 'hobby' mijn werk te maken. Inmiddels heb ik als leadzanger & gitarist van de band ‚ÄėBad Shoes‚Äô op veel podia opgetreden.

Ik geef sinds 2006 gitaarles en omschrijf mezelf als een positief ingestelde docent.Mijn naam is Christiaan Frolich. Ik ben zanger en gitarist. Ik speel voornamelijk pop/rock/blues- en soulmuziek maar ik vind het ook leuk om met andere stijlen te experimenteren. Onder de naam 'Chris Hero Jack' speel ik met mijn band eigen werk dat onder deze genres valt. Zo heb ik al gespeeld op verschillende podia zoals Willemeen, DRU Poppodium, Buitenblik en Onderstroom Festival.

Naast mijn band en mijn bachelor opleiding aan Popacademie aan ArtEZ geef ik dus gitaarles! Als docent vind ik het belangrijk om vooral de leerling te laten doen wat hij/zij leuk vindt. Zo kunnen we de tijd nemen om te werken aan de dingen die jij als leerling wilt verbeteren.

Mijn naam is David Scherpenzeel. Bij mij thuis werd er altijd veel muziek gedraaid door mijn ouders en al op zeer jonge leeftijd (vanaf mijn negende jaar) nam ik gitaarlessen. Door de tijd heen heb ik mij verdiept in veel verschillende muziekstijlen.

Voorbeelden hiervan zijn pop, rock, blues, soul en funk. Mijn grootste inspiratiebronnen zijn: John Mayer, Eric Clapton, Nile Rodgers en Stevie Ray Vaughan. In de afgelopen jaren heb ik veel in bands gespeeld en podiumervaring opgedaan. Het optreden is een van mijn grootste drijfveren om muziek te maken. Ik vind het ontzettend mooi om met/voor mensen muziek te maken en dat magische gevoel te delen.

Wat ik belangrijk vind is om met leerlingen een concreet doel voor ogen te hebben en daar naartoe te werken. Ik hou hierin rekening met jouw wensen en werk graag in kleine stappen op een laagdrempelig niveau om het voor jou zo comfortabel mogelijk te maken. Het belangrijkste is dat we plezier hebben en dat we ook kunnen lachen.
Muziek doet wonderen. Het maakt je gelukkiger, geeft je zelfvertrouwen en brengt je tot rust. Ook bij mijzelf heeft het wonderen verricht en ik wil mijn ervaringen graag met jou delen!

 


  Interesse in het nemen van gitaarles in Apeldoorn bij GuitarBeat ? Klik hier en meld je aan voor een GRATIS proefles